Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2018. Január 06. 10:12, szombat | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

AZ UTOLSÓ HARMADBAN VEZETETT LINZBEN, DE VÉGÜL HÁROMMAL KIKAPOTT A VOLÁN

AZ UTOLSÓ HARMADBAN VEZETETT LINZBEN, DE VÉGÜL HÁROMMAL KIKAPOTT A VOLÁN

Nemrég nyolcat ütött a Linznek, most viszont hatot kapott tőle a Fehérvár AV19, igaz, csak a véghajrában lett sima a hazaiak győzelme.

A harmadik harmad elején még át tudta venni a vezetést a korábban kétgólos hátrányban lévő Volán, de a végére bedarálta a második helyre fellépő osztrák csapat, így ezúttal elmaradt a fehérvári bravúr.

Igazi hullámvasút volt ez a meccs. A Linzet fűthette a revánsvágy, hiszen néhány napja nyolc gólt kapott Fehérváron, és ennek megfelelően kezdte is a meccset. Kétgólos vezetést szereztek a hazaiak, többet lőttek, domináltak. De ebben a azezonban már sokszor láttuk, hogy kevesebb kísérletből is tud eredményes lenni a Fehérvár, most is kiegyenlített a második harmad végére a két pontgyáros, Gilbert és Hári találataival. Sőt, a velük ellentétben nagyon ritkén beköszönő Stipsicz mér a mieinket juttatta vezetéshez a záró játékrész elején! Kár, hogy nem tartott sokáig az ígéretes állás, alig négy perccel később már újra a Linz vezetett...

A végén kockáztatott a Volán, lement Carruth, ezt pedig kétszer is üres kapus góllal használta ki a Linz. Így simább lett a vége, mint korábban vártuk volna - ezúttal, ellentétben a hazai meccsel, a Linz ütötte a hajrában gólokat, ezzel pedig második helyre került a tabellán. A Volánnak egyre kevesebb lehetősége lesz kiharcolni a rájátszást érő helyet az alapszakasz végén, de még gyűjthet pontokat a felzárkózáshoz.

Black Wings Linz - Fehérvár AV19 6-3 (2-0, 0-2, 4-1)
Gl: Schofield (2), Hofer, Franz, Lebler, Broda, illetve Gilbert, Hári, Stipsicz.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:04, kedd | Sport

EURO-2024 - Rossi kihirdette 26 fős keretét

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve öt tartalékot jelölt meg.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.