Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2012. Május 23. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Fürdőruhát vásárolt Bruce Willis

Fürdőruhát vásárolt Bruce Willis

A Nagymező utcában vásárolgatott Bruce Willis a családjával. A színész egy drapp nadrágban és fehér pólóban kísérte el kis családját az üzletbe, ahol felesége fürdőruhát vásárolt magának.

Bruce Willis visszatért hétvégén Cannesból, és ugyanolyan hétköznapi életet él, mint bármelyikünk. Hétfő délután éppen feleségét kísérte el vásárolni egy Nagymező utcai üzletbe.

"Emma fizetett, Bruce csak statiszta volt, ahogy az egy rendes férjhez illik, türelmesen várt, míg a mami vásárolt" - írta az egyik lelkes vásárló, aki csak hátulról fotózta le a sztárt, miután az üzlet alkalmazottai erre kérték. A szemtanúk szerint Bruce végig a karjában tartotta kislányukat, akit egyébként Magyarországon sikerült először lefotózniuk a paparazzóknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett