Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Október 11. 10:54, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Időseket kifosztó nőt kaptak el

Időseket kifosztó nőt kaptak el

A kecskeméti rendőrök másfél órán belül elfogták a kétrendbeli kifosztással gyanúsítható nőt. Az ügy vizsgálatát befejezték és vádemelést javasolnak.

Egy 48 éves kecskeméti nővel szemben folytattak eljárást kifosztás bűntett elkövetése miatt a megyeszékhely nyomozói. A gyanú szerint a helybéli leszólított egy idős férfit az egyik kecskeméti parkban. Először szexuális szolgáltatást kínált áldozatának, aki ezt visszautasította. Az asszony ezután felajánlotta, hogy segít vinni a szatyrát, amit az idős jóhiszeműen elfogadott. A nőnek több se kellett, fogta a zacskót és elszaladt, benne a szépkorú irataival és pénzével – közölte a rendőrség.

Két héttel később az asszony egy másik férfit kezdett követni, aki vásárlásból sétált hazafelé. A nő pénzt kért a szintén 69 éves férfitól, de nem járt sikerrel. Az asszony több utcán keresztül követte a sértettet, és végig pénzt követelve kiabált. Aztán egy óvatlan pillanatban a nő az idős mögé lépett, kivette a pénztárcát a zsebéből, és eltette az 1500 forintot, amit benne talált. Ezután szétszakított a férfi kezében lévő szatyrot, kivette belőle a kenyeret, majd elszaladt.

A kecskeméti rendőrök másfél óra múlva elfogták az asszonyt és őrizetbe vették. A gyanúsított a kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az egyenruhások a napokban befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során