Városlista
2023. március 23, csütörtök - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2022. Február 28. 15:02, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Iszogatás után ütött, majd lopott

Iszogatás után ütött, majd lopott

Egy keceli férfival szemben folytattak eljárást kifosztás miatt a kiskőrösi rendőrök, azonban kiderült, hogy több is van a rovásán. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték és vádemelést javasolnak.

Iszogatni ment át szomszédjához egy 35 éves keceli férfi tavaly novemberben. Az összejövetel azonban rossz véget ért: a házigazda nem töltött cigarettát a férfi kérése ellenére, ezért az nekiesett. A vendég több alkalommal is megütötte ivócimboráját, aki ennek hatására megszédült és hanyatt esett. A következő pillanatban már a vendéglátója telefonjával menekült a helyszínről az agresszív férfi. A rendőrök pár órán belül elfogták a kifosztót és őrizetbe vették – közölte a rendőrség.

A nyomozás során kiderült, hogy nem csak a sértett készülékét vette magához a gyanúsított, hanem volt ideje az ezüst fülbevalóját is kilopni füléből. Arra is fény derült, hogy a férfinak több is van a rovásán. A kiskőrösi nyomozók úgy gyanítják, hogy pár nappal a kifosztás előtt kerékpárt lopott egy keceli ház udvarából. Az egyenruhások megtalálták a kétkerekűt, valamint a telefont, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosoknak. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték a rendőrök, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 10:00, csütörtök | Belföld

Az első magyarországi fegyveres bankrablás története 1908-ból

A századforduló nyüzsgő világa a bűncselekmények kapcsán is változást hozott – 1908-ban megtörtént hazánk első fegyveres rablása.

2023. Március 23. 08:00, csütörtök | Belföld

Semjén Zsolt: fontos, hogy a lengyel-magyar testvéri együttműködés Európában meghatározó példává váljon

A keresztény Lengyelország és a keresztény Magyarország szoros kapcsolata azért fontos napjainkban is, hogy ez a testvéri együttműködés Európában meghatározó példává és erővé váljon - hangsúlyozta Semjén Zsolt.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Belföld

A bankpánik előtti szinteken az OTP

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 188,13 pontos, 0,45 százalékos csökkenéssel, 41 962,45 ponton zárt szerdán.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Belföld

GFM: a kormány meghosszabbítja a betéti kamatsapkát

A kormány a betéti kamatsapka meghosszabbításáról döntött - közölte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) szerdán.