Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Augusztus 23. 10:29, szerda | Helyi sport
Forrás: albakosar.hu

Kényszerleszállást hajtott végre az Alba új légiósának gépe

Kényszerleszállást hajtott végre az Alba új légiósának gépe

Kedden reggel megérkezett a koronázó városba az Alba Fehérvár negyedik légiósa, az amerikai Alandise Harris. A 26 éves, 3-as és 4-es poszton bevethető kosaras Arkansas állam fővárosából.

A játékos Little Rockból indult hétfőn, viszontagságos úton ért hazánkba, ugyanis a hazai átszállás után a Houston és Isztambul között közlekedő gépe a török nagyvárostól négy órányira, kényszerleszállást hajtott végre, a sportoló négy órás várakozás után folytathatta útját.

Hogy melyik városban időzött, arra nem emlékszik, mert a tranzitban töltött négy órát sikerült végig aludnia. Aztán gond nélkül érkeztek Isztambulba, majd onnan a Liszt Ferenc Repülőtérre. Kedden délelőtt megtekintette új társainak tréningjét, orvosi vizsgálatokon esett át, valamint gyógytornásznál is járt. A tényleges munkát szerdán kezdi – írja az albakosar.hu.

-Túl sok információval nem rendelkezem az országról és a klubról sem, az első benyomásaim egyértelműen kedvezőek. Azt természetesen tudom, hogy a csapat tavaly bajnok és kupagyőztes lett, komoly tényező a magyar kosárlabdában - mondta a klub honlapjának a kosaras, aki mindössze három órát aludt ágyban, mielőtt megkezdte az ismerkedést új munkahelyével.

Az utóbbi szezont Libanonban töltötte, előtte Japánban szerepelt. A felkelő nap országában jól érezte magát, számára a hétköznapi élet és a kosárlabda is szimpatikus volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben