Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Január 30. 08:46, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Kozsó: Romokban a magyar zeneipar a kereskedelmi tévéktől

Kozsó: Romokban a magyar zeneipar a kereskedelmi tévéktől

Elveszik a kenyeret az új sztárok a régiektől?

A tehetségkutatók hatásáról fejtették ki véleményüket hazai előadók miután a TNT-ből ismert Inti bejelentette: inkább elmegy az országból, mert a nemrégiben a műsorokban feltűnt énekesek mellett nem jut hely a régebbi zenészeknek. Kozso szerint tragikus a helyzet, Kefir azt mondja: nem kell megkeseredni, és ellustulni, akkor nem lesz baj.

Kozso: Nem bírja el az ország
– Amikor abban a szituációban van az ország, hogy nem azért csinálnak tehetségkutatókat, hogy tehetségeket találjanak, hanem azért, hogy nézettséget szerezzenek, és műsoridőt tudjanak produkálni, akkor tragikus a helyzet. Ez az ország nem bír el minden harmadik hónapban egy újonnan kreált sztárt – kezdte a Velvetnek Kozso, aki azért nem tartja kizártnak, hogy előbb-utóbb zsűritag lesz valahol.

Lányi Lala: Azonos feltételeket!
– Igazából tőlünk és másoktól is a megjelenési lehetőségét vették el a kereskedelmi médiumok, akik csak a saját gyerekeikkel kezdtek foglalkozni. Örök szabály, hogy amiről nem tudsz, az nem létezik. Ha azonos feltételekkel versenyeznénk ugyanakkora megjelenési felületen, senkinek sem lenne baja – utalt némi igazságtalanságra a Kozmix frontembere.

Kefir: Csak a lusták szidják
– Ha valaki kikerül a tehetségkutatókból, az még semmit nem jelent. A szakmában sokkal nehezebb fenntartaniuk magukat. Én örülök a tehetségkutatóknak, mert jó irányba nevelték a közönséget. 1998-ban sok zenekar egy darab CD-vel elment playbackelni, manapság már teljesíteni kell a színpadon. A megkeseredett, lusta zenészek ülnek otthon és szidják a tehetségkutatókat. Pedig mindenre van megoldás. Ha valaki ügyes és talpraesett, meg tudja oldani. Én meg tudtam, úgyhogy nem zavar. Aki tud újat kitalálni, azt ugyanúgy fogják hívni, mint az x-faktorosokat – tette hozzá az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.