Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. Október 04. 09:03, szerda | Helyi
Forrás: okkfehervar.hu

Lakossági fórum lesz hétfőn a Vízivárosban

Lakossági fórum lesz hétfőn a Vízivárosban

A városrészi fejlesztésekről tartanak beszámolót szakemberek bevonásával.

Lakossági fórumot tart október 9-én, hétfőn dr. Horváth Miklósné, a 3. számú választókerület önkormányzati képviselője. Az eseményen Víziváros fejlesztéséről, befejezett és tervezett beruházásairól lesz szó. Szeretettel várják a városrész lakóit, vállalkozóit és intézményeinek képviselőit.

Dr. Horváth Miklósné lakossági fóruma október 9-én, hétfőn 17.00 órakor kezdődik a Vízivárosi Általános Iskola aulájában. A programon beszámoló hangzik el a 2016-2017-es városrészi fejlesztésekről és a 2018-2019-es tervekről, majd hozzászólások, javaslatok következnek.

A fórumon részt vesz dr. Cser-Palkovics András polgármester, Kovács Zsolt r. alezredes, Székesfehérvár rendőrkapitánya, Bozai István városgondnok, Szauter Ákos, a Széphő Zrt. vezérigazgatója, Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője, Kincses Zsolt Dávid, a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztályának főosztályvezetője és Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője.

A fórumra szeretettel invitálják Víziváros lakóit, intézményeinek vezetőit, a területen működő vállalkozókat, a közös képviselőket és minden kedves érdeklődőt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.