Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Október 10. 16:12, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Lázadozik Malek döntése ellen a legnagyképűbb x-faktoros

Lázadozik Malek döntése ellen a legnagyképűbb x-faktoros

A múlt heti válogatón bekerültek az X-Faktor legjobb huszonöt versenyzője közé, a hétvégi megmérettetésen nem sikerült bizonyítaniuk. Jáger Kingát Malek Miklós, Meggyes Csabát pedig Geszti Péter küldte haza a Mentorok házából.

Tehetségesek, fiatalok és bebizonyították, hogy tudnak énekelni. Odáig jutottak, amiről sokan álmodni sem mernek. Számukra ennek a versenynek vége, de lehetőségek tárháza nyílt meg előttük.
- Egyáltalán nem vagyok csalódott, a zene mindig is az életem része volt és az is marad - mondta Jáger Kinga. - Elfogadtam a döntést és Miki véleményét, de őszintén szólva nem érzem igazságosnak. Magamban rengeteg erőt érzek és tudom, hogy nagyon sok mindenre képes vagyok és leszek is, de hogy a jövő évi X-Faktorba is jelentkezek-e, azt még nem tudom. Most a sulira szeretnék koncentrálni, hiszen nemsokára érettségizem.
Jáger Kinga a gimnázium után is a zenével szeretne foglalkozni, azt azonban még nem döntötte el, hogy az éneklés mellett mit is csinálna szívesen, tervei között a pszichológia szerepel, de ahogy ő fogalmazott: még semmi sem biztos. Meggyes Csaba megérezte, hogy nem kerül be az élő show-ba.
- Egy ideig csalódott voltam, de utána leültem egy asztalhoz és átgondoltam, mi az, amiben jó vagyok és mi az, amin változtatnom kell. Emelt fővel távoztam, hiszen még nagyon sok időm van arra, hogy tényleg a legjobbak között legyek. Úgy gondolom, pár év múlva képes lennék megfelelni az ottani követelményeknek. Most mindenképpen azon leszek, hogy emberileg megerősödjek és képezzem a hangomat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.