Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 12. 08:46, vasárnap | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

MEGVAN A FEHÉRVÁR HANGJA TIZENKÉT DÖNTŐS VERSENYZŐJE

MEGVAN A FEHÉRVÁR HANGJA TIZENKÉT DÖNTŐS VERSENYZŐJE

Popslágerek, rockballadák, musicalslágerek egyaránt felcsendültek a Fehérvár Hangja elődöntőjén.

A huszonnégy versenyző szombaton az Alba Plazában állt a közönség és a zsűri, Pásztor Anna, Magán Olivér, Fehér Adrienn és Vörös Tamás elé.

Az elődöntőn többek között Demi Lovato, Santana, Shawn Mendes, Etta James, Adele, Christina Aguilera, Dusty Springfield és Lady Gaga nagy slágerei csendültek fel és hallhattunk részleteket a Hair, A padlás és az Elisabeth című musicalekből is.

A szombati elődöntőből 12 versenyző, Arany Timi, Barkóczi Gyula, Ferenczy-Nagy Bogi, Gesztesi Alexandra, Kaifis Zoé, Király Dominika, Nagy Gréta, Nagy Lili, Németh Patrícia, Papp Rebeka, Tarr Petra és Vuleković Szonja jutt be a fináléba.

A versenyzőkkel a közönség a város adventi programsorozatában is találkozhat, a tehetségkutató pedig a fináléval folytatódik december 9-én, szombaton 18 órakor a Vörösmarty Színházban. A döntő ezúttal is látványos színpadi show lesz, Szakál Attila rendezésében, és a döntős mezőny mellett sztárvendégünk, Takács Nikolas és az előző verseny győztese, Zabos Regina is színpadra lép.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak