Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Augusztus 23. 10:39, szerda | Helyi sport
Forrás: albakosar.hu

Rövidhír: Kosármeccs emlékeztető

Rövidhír: Kosármeccs emlékeztető

Augusztus 23-án az Alba Fehérvár kosárlabda csapata a szlovák bajnok MBK Rieker Komarno ellen játszik felkészülési mérkőzést az Alba Regia Sportcsarnokban.

A két klub között hagyományosan jó a kapcsolat, évek óta vívnak edzőmeccseket. A szlovák együttesben is akad olyan játékos, akinek nem lesz új a Sportcsarnok légköre, a keretben szerepel olyan kosaras, aki a már pályára lépett a Fehérváron.

ALBA FEHÉRVÁR - MBK-RIEKER KOMARNO
2017. augusztus 26.
Típus: Felkészülési mérkőzések
Helyszín: Alba Regia Sportcsarnok
Kezdési időpont: 18:00

Székesfehérvár, Gáz utca 19.

Az Alba Regia Sportcentrum Székesfehérvár történelmi belvárosának peremén található, forgalmas útvonalak találkozásánál.

A csarnok építésétől (1978) kezdve az Alba Regia Sport Club otthona. Ebből fakadóan elsősorban a klub szakosztályainak megfelelően épült és hasznosul jelenleg is. A 650 m2-es küzdőtér a kézilabda kivételével bármilyen teremsport űzésére alkalmas (kosárlabda, kispályás foci, röplabda, asztalitenisz stb.).

A sportcentrumban 4 sávos automata tekepálya, 1db 350 m2-es és 1db 100 m2-es kondicionálóterem áll a sportolni vágyók rendelkezésére szakképzett edzői gárda segítségével. A sportban elfáradtak részére kulturált, sportkörnyezetbe illő kávézó nyújt további kellemes kikapcsolódást. A sportcsarnokban 1400 ülőhely van, de pl. koncert, vagy más színpadot igénylő műsor esetén a küzdőtéren további 1000 néző helyezhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: