Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2017. Július 13. 12:17, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-07-13 11:30:00)

JÚLIUS 13. CSÜTÖRTÖK
Délután a csökkenő gomolyfelhőzet mellett napos idő várható, csapadék a nem fordul elő. Az ÉNy-i szelet erős, kora délután viharos lökések is kísérhetik. Az esti óráktól számottevően mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 fok közelében alakul. Éjszaka nagyrészt derült lesz az ég, hajnal felé lehet kissé több a felhő. Csapadék nem várható. Az északias szél eleinte élénk, később mérsékelt lesz. Estére 17, 21 fok közé csökken a hőmérséklet, péntek reggelre 11, 13 fokig hűl a levegő de néhol kissé hűvösebb is lehet.

A Velencei-tónál gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Csapadék nem fordul elő. Estig erős, a délután első felében még időnként viharos lökések is kísérik a Ny-ÉNy-i szelet. Délutánra 24 fokig melegedhet a levegő, este 17, 21 fok várható. Éjszaka a derült ég lesz jellemző, legfeljebb hajnal felé jelenhet meg némi felhőzet. Csapadék nem lesz. Az északias szél mérséklődik de élénk széllökések az esti órákban és néha éjjel is előfordulnak.

JÚLIUS 14. PÉNTEK
Délelőtt eleinte csak kevés felhő lehet felettünk, majd megnövekszik a fátyolfelhőzet, csapadék nem várható, a DK-i szél mérsékelt, néha kissé élénkebb lesz. Délután már vastagabb felhők is érkeznek nyugatról amelyekből kisebb zápor is előfordulhat. A szél ÉNy-ira fordul és időnként megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke 25 fok körül alakul, estére 18, 21 fokig hűl a levegő. Éjszaka változóan felhős lesz az ég de csapadék nem valószínű. Az ÉNy-i szél általában mérsékelt, hajnal felé néha élénkebb lesz.

A Velencei-tónál napos idővel indul a nap, később fátyolfelhők szűrhetik a napsütést délután pedig a megnövekvő gomolyfelhőzetből zápor előfordulása sem zárható ki. A DK-i szelet délelőtt időnként élénk lökések kísérik, délután egyre inkább ÉNy-ira fordul a szél és továbbra is számítani lehet élénk széllökésekre. A hőmérséklet délután 24, 25 fok körül alakul, este 18, 20 fok valószínű.

JÚLIUS 15. SZOMBAT
Változó felhőzet zavarja a napsütést, kisebb zápor délelőtt is de némileg nagyobb eséllyel délután fordulhat elő. Az ÉNy-i szelet gyakran kísérik erős lökések. Reggelre 15, 16 fokig hűl a levegő, délután 24 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Éjszaka csökken a felhőzet, csapadék akkor már nem várható. Az ÉNy-i szél élénk marad.

FRONTHATÁS
Hidegfronti hatás érvényesül.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Vasárnap már lényegesen kisebb a csapadék esélye az É-ÉNy-i szél azonban élénk, időnként erős lesz. A hőmérséklet csúcsértéke mindegyik napon 23, 26 fok között alakul. A jövő hét elején melegszik az idő de átmeneti szünet után keddtől kissé már növekszik a záporok, zivatarok előfordulási esélye.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése