Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2018. Április 02. 11:14, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Több mint 2 milliót lopott

Több mint 2 milliót lopott

Az Érdi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy monori férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint K. László március 31-én 12 óra körül egy törökbálinti családi ház udvarára bemászott, majd a ház konyhaablakát egy téglával betörte, azonban cselekményét a sértett megzavarta, ezért a férfi onnan elmenekült. Ezt követően a 38 éves férfi egy másik törökbálinti ingatlan udvarára is bemászott, a nyitott ajtón a házba bement és onnan több mint kétmillió forint készpénzt tulajdonított el, majd onnan is elszaladt. A bejelentést követően másfél órán belül a monori férfit az érdi és a törökbálinti rendőrök Törökbálint, Szent István utcában elfogták, az eltulajdonított készpénz egy részét nála, másik részét pedig menekülésének útvonalán megtalálták és lefoglalták.

A rendőrök K. Lászlót az Érdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 10. 12:06, péntek | Belföld

A KSH szerint olcsóbbak lettek az üzemanyagok itthon, a szomszédos országok áranál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 626, míg a régiós országokban 616 forint volt.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.