Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

ugyanis a két forduló között is rajthoz állt a Champions of the Future versenyen, amely szintén ezen a pályán került megrendezésre, így kellő tapasztalattal és magabiztossággal felvértezve készülhetett a mostani megmérettetésre.

Az OKJ mezőnye még az első fordulóhoz képest is tovább duzzadt, nem kevesebb mint 103 versenyző áll rajthoz Gender Tamás Junior kategóriájában! A csütörtöki edzések eredményei alapján beigazolódni látszanak azok a remények, miszerint a pályán szerzett tapasztalat magabiztos tempót adhat a hétvégére, ugyanis a magyar versenyző a pálya legtechnikásabb szektorát uralva, pár századra az első helytől, az élmezőnyben végzett.

A Hungarian Motorsport Academy utánpótlás nevelési rendszert a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. hozta létre és működteti.

#GenderTamásJunior #hungarianmotorsportacademy #HUMDA #SzéchenyiEgyetemiCsoport

- Gender Racing Team -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.